vsestranska ANGLEŠČINA

Do you speak English? 

Angleščina je mednarodni jezik, s katerim se sporazumevamo ne le z Angleži in Američani, temveč z vsemi tujci, ki jih srečamo v tujini ali nas srečajo pri nas. V angleščini je napisanih veliko strokovnih besedil, nepogrešljiva je v računalništvu, v današnjem globalnem svetu je osnova za preživetje in sredstvo za prodor na tuje trge.

Šibka angleščina

40 urni tečaj  320 EUR

1) ob petkih 9:30 - 11:00         stopnja A1

2) ob ponedeljkih 16:30 - 18:45   stopnja A2

Skupine so namenjene odraslim, ki imajo šibko znanje angleščine, ali se angleško še niso učili. Brez skrbi, gremo od začetka in postopoma boste lahko govorili in razumeli angleško.

 

Angleška konverzacija

Pridruži se skupini za konverzacijo, kjer vadimo angleščino skozi različne teme in tako izgubimo strah pred pogovorom in strah pred javnim nastopom v angleščini. Veliko novega besedišča, manj slovnice (samo kolikor je potrebno za pogovor), pisanje besedil doma.

 

Govorite polomljeno angleščino? Tudi za izboljšanje izgovorjave bomo na tečaju delali tehnike in vaje. Ne uporabljate pravilno slovnice ali pa niste več prepričani, kako se čemu reče? Razširite besedni zaklad, uporabljajte pravilne predloge in stavčne strukture, govorite tekoče in se sporazumevajte brez zadržkov.

Program "izboljšaj angleščino" je tečaj za odrasle, ki so se učili angleščino v srednji šoli, a bi si želeli izboljšati svoj nivo komunikacije in jo več uporabljati. Tečaj poteka v obliki konverzacije in cilj je tekoč in sproščen pogovor o temah, ki so blizu tečajnikom. Vsak teden je nova tema. Učiteljica glede na znanje tečajnikov postavlja vprašanja in predlaga boljši način izražanja.

Urjenje v pisanju pa poteka v obliki domače naloge. Tečajniki prinesejo besedilo na uro in učitelj jim do naslednjič popravi in predlaga izboljšave.

V skupini

PONEDELJEK:  16:30 - 18:45 (A2) - nadaljevalna

(40h - 320 EUR) 

PONEDELJEK:  16:30 - 18:45 (B2) - izpopolnjevalna

(20h - 180 EUR, 40h - 320 EUR) 

PONEDELJEK: 19:00 - 21:15 (A1) - začetna

(40h - 320 EUR) 

Vam ne ustreza termin? Pišite nam.

Če imate razgiban urnik ali posebne želje glede vsebine in želite hitreje napredovati, je bolje, da si privoščite svoj tečaj.

Individualni tečaj
in tečaj po meri

Angleško sem se učil v šoli,

ampak ne znam dobro govoriti.

 

Rezerviraj si datum

zimske počitnice:             LJUBLJANA

poletne počitnice:

6. - 9. julij 2020               BOHINJ

24. - 28. avgust 2020      BOHINJ      

Angleščino se učim v osnovni ali srednji šoli, ampak bi jo rad uporabljal na ENGLISH CAMPU.

 

Koliko novih besed se lahko nauči otrok v enem letu?

 

Odgovor vam bo povedal vaš otrok maja 2020, ko se bo končal letošnji tečaj angleščine v Jezikovnem Mestu. Z učitelji smo pripravili številne aktivnosti in igre za sponatano učenje na tečaju angleščine.

Na tečaju se osredotočamo na usvajanje novih besed, ki se jih učijo otroci skozi igro in aktivnosti, na pogovoru v angleščini, predvsem nam je pomembno, da imajo pozitiven odnos do tujega jezika. Poučujejo jih anglisti (slovenski in tuji učitelji angleščine), večkrat pa jih obišče tudi native speaker, da dobijo občutek za komunikacijo s tujcem in pravilno izgovorjavo.

Kaj pa cena?

Cena za celoletni 50 urni tečaj je 375 EUR.

Če boste vpisali več otrok, vam priznamo na vsakega 25 EUR popusta.

Če se vpišeta skupaj s prijateljem ali prijateljico, dobi vsak popust v vrednosti 25 EUR.

ANGLEŠČINA (6. - 8. let)

 

Ob petkih 16:30 - 18:00

ANGLEŠČINA (9. - 11. let)

Ob četrtkih 17:00 - 18:30

ANGLEŠČINA (12. - 14. let)

Ob sredah 17:30 - 19:00

Celoletni tečaji

angleščina za otroke

 

Če je vaš otrok mlajši od 10 let, vam priporočamo namesto skupinskega tečaja v jezikovni šoli, jezikovno varstvo na domu. Otrok preživlja prosti čas in govori angleško, učitelj se z njim pogovarja in igra v angleščini. Otroci razvijejo pozitiven odnos do jezika in se že kot majhni naučijo pravilne izgovorjave.

Tečaje izvajamo tudi v vrtcih. Če v vašem vrtcu ne ponujajo angleščine, nas kontaktirajte.

Želim, da se moj otrok uči spontano angleško

 

Poslovna in strokovna angleščina

 

Dandanes je poslovna angleščina neizogiben del vsakdanjika v podjetjih, ki poslujejo s tujino. Veščine, kot so pisanje e-sporočil, komunikacija po telefonu, priprava prezentacij, reševanje težav ... Vse to je nepogrešljivo pri opravljanju dela v tovrstnih podjetjih. Prav tako je ključnega pomena širjenje besednega zaklada, kar pomaga pri bolj suverenem sporazumevanju v različnih poslovnih situacijah. Usvojitev nekaj najpomembnejših sklopov besedišča poslovnega jezika pomembno pripomore k večji samozavesti pri pogovoru.

V poslovnem svetu ljudje opravljajo različne poklice, pri katerih jim zgoraj omenjene veščine pridejo zelo prav. Vseeno pa je vsako poklicno področje povezano s specifičnim besednjakom, ki ga velja natančneje izpiliti in si tako olajšati opravljanje dela v mednarodnem okolju.

Pri nas

Torek 7:30 - 9:00 ali

Torek 19:00 - 21:15 ali

Petek 15:30 - 17:00

Pri vas na podjetju

učitelj pride k vam in pripravi trening glede na potrebe podjetja in udeležencev.

Urnik in vsebine po dogovoru.

"Rada bi se zahvalila za hiter odziv na moje povpraševanje glede tečaja, odlično organizacijo, kooperativnost, profesionalen odnos in nenazadnje tudi konkurenčno ceno. 

Naj vam prenesem tudi, kar sem Johnu že povedala. Iskreno sem vesela, da sem imela priložnost osvežiti in poglobiti znanje ob pomoči mentorja, ki ve, kako inspirirati, osvežiti pozabljeno in dodati nova znanja. Hkrati pa John ostaja skromen.

 

Vesela sem, da sem odprla vrata in vstopila v Jezikovno mesto. Naj mi ta vrata ostanejo odprta za nove izzive."

Tatjana Grilj Medvedšek

Naši učitelji

Vas zanima angleščina?

Spremljajte nas:

Newspaper