vsestranska ANGLEŠČINA

Do you speak English? 

Angleščina je mednarodni jezik, s katerim se sporazumevamo ne le z Angleži in Američani, temveč z vsemi tujci, ki jih srečamo v tujini ali nas srečajo pri nas. V angleščini je napisanih veliko strokovnih besedil, nepogrešljiva je v računalništvu, v današnjem globalnem svetu je osnova za preživetje in sredstvo za prodor na tuje trge.

 

Od začetka

Skupine so namenjene odraslim, ki imajo šibko znanje angleščine, ali se angleško še niso učili. Brez skrbi, gremo od začetka in postopoma boste lahko govorili in razumeli angleško.

1) ob petkih 9:30 - 11:00                (stopnja A1)

2) ob ponedeljkih 19:00-21:30     (stopnja A1)

40 urni tečaj  320 EUR

20 urni tečaj 180 EUR
 

Young Businesswoman

Izboljšaj angleščino

Program "izboljšaj angleščino" je tečaj za odrasle, ki so se učili angleščino v srednji šoli, a bi si želeli izboljšati svoj nivo komunikacije in jo več uporabljati. Tečaj poteka v obliki konverzacije in cilj je tekoč in sproščen pogovor o temah, ki so blizu tečajnikom. Vsak teden je nova tema. Učiteljica glede na znanje tečajnikov postavlja vprašanja in predlaga boljši način izražanja.

Urjenje v pisanju pa poteka v obliki domače naloge. Tečajniki prinesejo besedilo na uro in učitelj jim do naslednjič popravi in predlaga izboljšave.

​​

ob ponedeljkih 16:30 - 18:45   (stopnja A2)

40 urni tečaj  320 EUR

20 urni tečaj 180 EUR
 

 
Support Groups

Pot k popolni angleščini

Pridruži se skupini za konverzacijo, kjer vadimo angleščino skozi različne teme in tako izgubimo strah pred pogovorom in strah pred javnim nastopom v angleščini. Veliko novega besedišča, manj slovnice (predvsem pomagamo tam, kjer se zatakne), pisanje besedil doma.

ob torkih 16:30 - 18:45   (stopnja B2/C1)

40 urni tečaj  320 EUR

20 urni tečaj 180 EUR
 

V skupini

A1.1 - začetna v živo ali online

ČETRTEK: 16:30 - 18:45

40h - 320 EUR / 20h - 180 EUR

Zbiramo prijave

A2.2 - nadaljevalna v živo ali online

PONEDELJEK:  16:30 - 18:45

40h - 320 EUR / 20h - 180 EUR

Zbiramo prijave

B1.1 - izpopolnjevalna online

ČETRTEK:  16:30 - 18:45

40h - 320 EUR / 20h - 180 EUR

Zbiramo prijave

B2.2 - izpopolnjevalna v živo ali online

TOREK:  16:30 - 18:45

(20h - 180 EUR, 40h - 320 EUR)

Poteka - začetek je možen takoj

Vam ne ustreza termin? Pišite nam.

Individualni tečaj
in tečaj po meri

Če imate razgiban urnik ali posebne želje glede vsebine in želite hitreje napredovati, je bolje, da si privoščite svoj tečaj.

Cena od 26 EUR

Cena je odvisna ali je tečaj preko spleta ali v živo in od paketa ur.

BREZPLAČNA PREDSTAVITVENA URA ANGLEŠČINE bo zadnji teden v januarju.

Young Business Colleagues

Poslovna angleščina

Poslovna angleščina je neizogiben del vsakdanjika v podjetjih, ki poslujejo s tujino. Veščine kot so pisanje e-sporočil, komunikacija po telefonu, priprava prezentacij, reševanje težav ... Vse to je nepogrešljivo pri opravljanju dela v tovrstnih podjetjih. Prav tako je ključnega pomena širjenje besednega zaklada, kar pomaga pri bolj suverenem sporazumevanju v različnih poslovnih situacijah. Usvojitev nekaj najpomembnejših sklopov besedišča poslovnega jezika pomembno pripomore k večji samozavesti pri pogovoru.

V poslovnem svetu ljudje opravljajo različne poklice, pri katerih jim zgoraj omenjene veščine pridejo zelo prav. Vseeno pa je vsako poklicno področje povezano s specifičnim besednjakom, ki ga velja natančneje izpiliti in si tako olajšati opravljanje dela v mednarodnem okolju.

 
 
English camp.jpg

English camp

Med zimskimi in poletnimi počitnicami v JEZIKOVNEM MESTU organiziramo za osnovnošolce ANGLEŠKE POČITNICE – poleti v Bohinju (spimo v šotorih), pozimi ob morju v Istri (v apartmajih). Za vse, ki ne želijo preživeti celega tedna drugje, pa v večjih mestih organiziramo dopoldanske jezikovne tečaje.

 

Na angleških počitnicah so z otroki slovenski učitelji, diplomirani anglisti, naravni govorci iz Amerike in Anglije. Cilj je, da so otroci v stiku z angleščino in jo doživijo tudi izven šolskega okolja, na bolj sproščen neobvezen način. Po naših izkušnjah jih to motivira tudi pri učenju tujih jezikov v šoli, predvsem do angleščine imajo bolj pristen odnos in vidijo smisel v učenju.

Poletne počitnice:

12. - 16. julij 2021           BOHINJ

23. - 27. avgust 2021      LJUBLJANA

English camp Slovenija 70.jpg

Angleščina za otroke

Koliko novih besed se lahko nauči otrok v enem letu?

 

Odgovor vam bo povedal vaš otrok maja 2020, ko se bo končal letošnji tečaj angleščine v Jezikovnem Mestu. Z učitelji smo pripravili številne aktivnosti in igre za sponatano učenje na tečaju angleščine.

Na tečaju se osredotočamo na usvajanje novih besed, ki se jih učijo otroci skozi igro in aktivnosti, na pogovoru v angleščini, predvsem nam je pomembno, da imajo pozitiven odnos do tujega jezika. Poučujejo jih anglisti (slovenski in tuji učitelji angleščine), večkrat pa jih obišče tudi native speaker, da dobijo občutek za komunikacijo s tujcem in pravilno izgovorjavo.​

Cena za celoletni 50 urni tečaj je 375 EUR.

Če boste vpisali več otrok, vam priznamo na vsakega 25 EUR popusta.

Če se vpišeta skupaj s prijateljem ali prijateljico, dobi vsak popust v vrednosti 15 EUR.

ANGLEŠČINA (6. - 8. let)

Ob petkih 16:00 - 17:30

ANGLEŠČINA (9. - 11. let)

Ob četrtkih 17:15 - 18:45

ANGLEŠČINA (12. - 14. let)

Ob sredah 17:30 - 19:00

 
Happy Girl

Angleščina za otroke do 8 let

Če je vaš otrok mlajši od 10 let, vam priporočamo namesto skupinskega tečaja v jezikovni šoli, jezikovno varstvo na domu. Otrok preživlja prosti čas in govori angleško, učitelj se z njim pogovarja in igra v angleščini. Otroci razvijejo pozitiven odnos do jezika in se že kot majhni naučijo pravilne izgovorjave.

Tečaje izvajamo tudi v vrtcih. Če v vašem vrtcu ne ponujajo angleščine, nas kontaktirajte.

 

"Rada bi se zahvalila za hiter odziv na moje povpraševanje glede tečaja, odlično organizacijo, kooperativnost, profesionalen odnos in nenazadnje tudi konkurenčno ceno. 

Naj vam prenesem tudi, kar sem Johnu že povedala. Iskreno sem vesela, da sem imela priložnost osvežiti in poglobiti znanje ob pomoči mentorja, ki ve, kako inspirirati, osvežiti pozabljeno in dodati nova znanja. Hkrati pa John ostaja skromen.

 

Vesela sem, da sem odprla vrata in vstopila v Jezikovno mesto. Naj mi ta vrata ostanejo odprta za nove izzive."

Tatjana Grilj Medvedšek

Naši učitelji

ISABELLA

ISABELLA

I’ve always loved helping people learn new things – especially where languages are concerned. I was born in England so I’m a native speaker and I firmly believe that a language is learned best through conversation. I’ve discovered that what many people need most is encouragement and a stress-free environment to learn in and to remember how much you already know.

Mateja

Mateja

Jana

Jana

Znanje tujih jezikov mi je obogatilo in olajšalo življenje, me marsikdaj rešilo iz škripcev in odprlo veliko vrat, ki bi drugače ostala zaprta. Ta vrata želim pomagati odpreti tudi svojim učencem. Skozi raznolike didaktične pristope, sproščeno konverzacijo in igro skupaj odkrivamo znanje in ljubezen do jezika.

Anja

Anja

Sem navdušena popotnica in pohodnica, ki išče navdih v spoznavanju kultur in ljudi, saj verjamem, da je učenje vedno obojestransko. Del študija sem preživela na Švedskem, kjer sem opravljala prakso v šoli za odrasle, ki je bila pravo stičišče kultur. Pri delu z ljudmi na plan prideta moja iznajdljivost in kreativnost. Pri delu z učenci se namreč trudim vključevati čim bolj raznolike metode in aktivnosti, saj verjamem da ohranjanje interesa za učenje bistveno zvišuje kvaliteto učenja jezika.

DAISY

DAISY

Daisy: I am a native English speaker from England and I studied Russian and Portuguese at university. Through my background in language learning, I have found that a relaxed and stress-free environment is vital when learning a language. Since a young age I have been passionate about learning languages and hope to inspire that passion in others. I have been a swimming teacher since the age of 16 and love teaching children as well as adults.

Anka

Anka

Sem zaljubljena v svet. Potovanja so mi bila že od vedno ljuba, predvsem zaradi ljudi. Na svojih poteh sem vedno na novo spoznala, kako pomembno je znanje jezika in zato ga danes poučujem. Želim si, da se bodo tudi najmlajši zaljubili v svet in s pomočjo znanja tujih jezikov še lažje spoznavali nove kulture in ljudi.

Tajda

Tajda

Moj način dela temelji predvsem na željah tistih, ki jih poučujem. V ospredje dajem stvari, ki vas zanimajo oz. jih želite osvojiti. Sem zagovornica didaktičnih iger, zato rada vpeljujem razne igre, ki so primerne za otroke, kot tudi za odrasle. Nad vsem cenim medsebojno spoštovanje, strpnost in sodelovanje – vodila, ki me vodijo tako v življenju, kot tudi pri poučevanju.

JOHN

JOHN

JOHN: I was born in the United States of America, in New York. I spent about 14 years of my life there until my family moved to Ohio. We lived in Ohio for the next almost 20 years of my life, aside from my 1 year move to Auckland, New Zealand. Education has always been a passion of mine since I first started tutoring some friends while I was in high school and now I am teaching business english and conversational class in english.

MAJA

MAJA

MAJA: po izobrazbi profesorica angleščine in zgodovinarka. Poučevanje me je prvič zamikalo v osnovni šoli po zaslugi super učiteljice za angleščino, Velik pomen pripisujem praktični rabi jezika in temu, da tečajniki v sproščenem vzdušju izgubijo strah pred govorjenjem v tujem jeziku. Pri poučevanju uporabljam različne pristope in pripomočke; pri tem zelo prav pride sodobna tehnologija, pomemben je kulturni vidik dežele. Pri tem mi pomaga čas, preživet v različnih angleško govorečih državah.

OLGA

OLGA

OLGA: I am from Kazakhstan originally and I have been working as the translator and interpreter for almost 20 years now. I think it is great to help people get new knowledge, skills and tools to achieve other goals. I prefer proactive teaching – when we start talking English from the very first time we meet. Even if you don’t know a single word in English. It proved to be the best approach in my experience.

ABIMAEL

ABIMAEL

Sem Brazilec, rodil sem se v mestu Belém do Pará, na severu Brazilije. Prepotoval sem že vso deželo in doživel čudovite izkušnje v vsaki brazilski regiji. Portugalščino in angleščino sem študiral na državni univerzi Pará. Študij sem končal leta 2004. Na tej univerzi sem delal kot profesor jezikov od 2005 do 2012. Poučeval sem tudi angleščino na treh jezikovnih šolah v mojem mestu.

RAQUEL

RAQUEL

Hello everyone! My name is Raquel and I come from Barcelona. I am graduated in Primary Teacher Education and I have a specialisation in teaching foreign languages. I like to teach languages through games and activities and I love that students enjoy learning with me.

Vas zanima angleščina?

Spremljajte nas:

Newspaper
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Poslovni račun: SI56 0510 0801 5614 761   

Matična št. 7148704000 

Davčna št. SI 31016499

© 2016 - 2020 ​Jezikovno Mesto