1/5

Nov način učenja

Tečaj španščine mi je padel z neba ravno takrat, ko sem pomislila, da bi se bilo fino naučiti jezika. Cena je bila izjemno ugodna, zato sem si mislila, da četudi tečaj ne bo ravno vrhunski, nimam kaj izgubiti. Že po prvem srečanju sem bila navdušena nad načinom dela, ki se zelo razlikuje od učenja jezikov, ki sem ga bila vajena v preteklosti. Učenje poteka interaktivno in vključuje različne pripomočke in simulacije situacij, ki ti pomagajo, da se vživiš v vsakodnevne situacije in se dobesedno »znajdeš« na terenu. Tečaj na zelo inovativen način vključi vse elemente učenja jezika: besedišče, slovnico, poslušanje in razumevanje ter govorjenje oz. uporabo jezika, seveda v merah primernih za določen nivo znanja. Zahvala učiteljici Bojani, ki s svojim odnosom in pristopom k poučevanju, potrpežljivostjo in prijaznostjo še poveča zanimanje in ljubezen do učenja jezikov.

Vesela sem, da sem vas našla :)

Tečaj je zelo dobro in primerno zastavljen. Menim, da so sklopi dobro sestavljeni, količina snovi ustrezna, zahtevnost postopna, tako da ni prevelikega stresa. Ure so tudi zanimive. Všeč so mi vaje, ki jih delamo z raznimi pripomočki npr. obisk tržnice, nastanitev v hotelu, igra Ugani kdo, ... s tem interaktivnim delom se precej naučim, pa tudi dejansko uporabljam jezik. Gradivo je super! Zajema vse, kar je potrebno in vaje so zelo luštne. Zelo sem vesela, da imam vse pri roki. Vsaj meni ta način dela zelo ustreza, prav tako manjša skupina. Vesela sem, da sem vas našla :)

Polona

(Popotniška španščina 3 pri učiteljici Bojani)

Gradivo je super 

Xiao Maja! Xie xie!

 

Hvala lepa za izjemno zanimiv in dobro pripravljen uvodni tečaj kitajščine! Zelo sem uživala in vsak teden po pouku, imela občutek da sem bogatejša za kakšno besedo in zanimivost o Kitajski. Ves didaktični material in ponavljanje oz. veliko konverzacije je bilo le še pika na i. Hvala za dobro voljo in potrpežljivost  ob našem osvajanju prvih »korakov« kitajščine. Upam, da bomo kdaj v prihodnje skupaj prehodili še kakšnega!

 

Mojca

(Hitra kitajščina pri učiteljici Maji)

Bogatejša za kitajske besede

Hvala za prijazen, nazoren, dostopen, zanimiv vstop v nov svet. Vsako srečanje je bilo bogato, polno vsebine in sproščujoče. Odlično!

 

Jože

(Hitra kitajščina pri učiteljici Maji)

Vstop v nov svet

Me gusta mucho la forma de este curso. Especialmente las formas de ejercicios. Podemos hablar y comentar sobre los temas diferentes. Trabajamos también en parejas, que es una buena idea para memorizar cosas prácticas (en restaurante, en hotel...). También tenemos suficientes ejercicios para la casa. En mi opinión podríamos hacer más gramática (los tiempos de pasado y futuro).

Darko

(Popotniška španščina 3 pri učiteljici Bojani)

Trabajamos en parejas

Pohvalila bi dobro sestavljen koncept, prijetno profesorico z osebnim pristopom, kvalitetna nadgradnja s papirnatim gradivom, jasno podana slovnična pravila, zanimive igre in delo v paru. Želela bi še več ponavljanja, igranja vlog, pogovora in popravljanja izgovorjave. Zanimiv program, idealno je 2x na teden, ker te prisili v sprotno delo. Kar tako naprej, udeležila se bom tudi naslednjih tečajev.

Lucija

(Popotniška španščina 3 pri učiteljici Bojani)

Jasna slovnica

Bogatejša za kitajske besede

Kitajščina pri Maji je bila odlična. Prednost je bila v tem, da je bila majhna skupina, ter da je bila vseskozi prisotna velika motiviranost udeležencev in učiteljice. Didaktičen material je bil zanimiv, igrice, pesmice in nalepke so mi bile v veliko pomoč pri učenju. Prav tako je bilo tudi vsebinsko zadostno, še posebej všeč pa mi je bilo glasno ponavljanje besed.

 

Lucija

(Hitra kitajščina pri učiteljici Maji)

Učenje kitajščine mi je bilo zelo všeč. Učiteljica Maja se je zelo potrudila, da smo se zares dobro in temeljito naučili osnove jezika. Uživala sem pri učenju, uporabljenih je bilo veliko didaktičnih pripomočkov, kar je naredilo tečaj še bolj zabaven. Učiteljica Maja se je potrudila, da vsi razumemo besede, jih znamo pravilno izgovoriti in tudi naglasiti. Mislim, da mi bo jezik in nekaj osnovnih informacij o Kitajski v življenju koristilo. Vse pohvale, zelo sem uživala.

 

Darja

(Hitra kitajščina pri učiteljici Maji)

Zelo sem uživala

Tečaj hrvaščine na podjetju

Sandra je bila super predajalka znanja. Delali smo na naših konkretnih primerih, ki sem jih pripravljala ali jaz ali sem vzela konkretne primere komunikacije kolegic. Pomagala nam je tudi pri popravkih naših brošur. Pa veliko sproščenega pogovora vmes. Res, super. Sandra je bila za nas idealna, ker obvlada hrvaščino, slovenščino in angleščino in nam je lahko pojasnila tudi s primeri v teh jezikih.

 

Kolegice so zadovoljne s pridobljenim znanjem in nekaj template primeri, ki smo jih spisali na zadnji uri. Tudi jaz sem se naučila veliko detajlov in popravila svoje napake, ki sem jih delala. Pri nekaterih nam je šlo bolj za "fine-tuning", pri drugih za malo več prenosa znanja, ampak vse smo nekaj odnesle.

 

Sandro vsekakor lahko priporočam za učenje hrvaščine, super punca je!

Mirjana (organizator tečajev na podjetju)

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Poslovni račun: SI56 0510 0801 5614 761   

Matična št. 7148704000 

Davčna št. SI 31016499

© 2016 - 2020 ​Jezikovno Mesto