Poslovna angleščina

Angleški jezik lahko izboljšate na naslednjih področjih:​

Strokovna angleščina

 

ZDRAVSTVO IN MEDICINA

Tečaj angleščine za zdravstvene delavce je namenjen posameznikom, ki jih zanima možnost zaposlitve v drugih državah Evropske unije, saj je povpraševanje po tem kadru zelo veliko. Primeren je predvsem za srednje in diplomirane medicinske sestre/zdravstvenike, pa tudi za fizioterapevte, babice, farmacevte in druge zdravstvene strokovnjake. Utrdili boste znanje iz komunikacije s pacienti in stanovskimi kolegi iz tujine, prav tako boste lažje spremljali dosežke stroke v tujejezični literaturi.

GOSTINSTVO IN TURIZEM

Delavci v turizmu vsakodnevno komunicirate s tujimi gosti in poslovnimi partnerji, zato je zanje znanje tujih jezikov nepogrešljivo. Njim namenjen tečaj angleščine je zaradi tega zasnovan s poudarkom na komunikaciji in mehkih veščinah, ki jih zahteva delo s strankami. Tečaj priporočamo zaposlenim v hotelih in potovalnih agencijah, turističnim vodnikom, študentom turizma ter zaposlenim v gostinstvu.

RAČUNALNIŠTVO IN IT

V svetu računalništva in informacijske tehnologije se boste angleščini težko izognili; če pa že, boste prikrajšani za najnovejša spoznanja iz stroke, saj je angleščina pravi mednardoni jezik IT-ja. Tečaj je primeren za zaposlene v različnih segmentih te industrije – programerje, skrbnike sistema itd.