S potrditvijo obrazca "prijavljam se" se strinjate s splošnimi pogoji. Ko prejmemo vašo elektronsko prijavo, vas kontaktiramo glede urnika in začetka tečaja ali predstavitvene ure.

 

Ko potrdite, da se nameravate udeležiti predlaganega tečaja, vam preko e-pošte pošljemo predračun, ki ga poravnate z nakazilom vsaj 3 dni pred začetkom tečaja, ali se oglasite v naši poslovalnici v Ljubljani in plačate s kartico. Tečaj lahko odpoveste najkasneje 3 delovne dni pred začetkom tečaja, v nasprotnem primeru ste dolžni poravnati znesek za tečaj na katerega ste se prijavili. Vaša rezervacija mesta na tečaju se prične s plačilom predračuna. Na koncu tečaja prejmete račun za opravljeno storitev in ko zaključite stopnjo tudi potrdilo o udeležbi oziroma o dokončani stopnji.

Vsak začetek je težek.

Mi vam bomo stali ob strani.

Več o programu:

Kateri tečaj izbrati?

Cenik velja od 1.1.2020

Navedene cene so brez DDV. Popust za fizične osebe, ki plačajo po predračunu pred začetkom tečaja je v vrednosti DDV.

V ceno tečaja še ni všteto gradivo, ki se razlikuje glede na jezik, število ur, stopnjo tečaja (okvirno 10 - 30 EUR). 1 učna ura traja 45 minut.

Popusti: upokojenci, dijaki in študenti 15% na skupinske tečaje, ko je v skupini najmanj 5 udeležencev.

S prijavo soglašate, da nimate nič proti, če se dogodek fotografira in se skupinske fotografije dogodka ali tečaja uporabijo za objavo na spletni strani Jezikovnega Mesta in socialnih omrežjih. Če izrecno ne želite biti na fotografijah, nam to predhodno sporočite.

Kontaktni podatki pridobljeni na tej spletni strani se uporabijo izključno za organizacijo dogodka in obveščanje o prihajajočih tečajih in dogodkih (iz obvestil se lahko odjavite). Pridržujemo si pravico do spremembe termina, lokacije in predavatelja.