svetovna

ŠPANŠČINA

¿Cómo estás? Gracias. ¿Por qué? 

Španščino imamo že v ušesu. Ampak ali znamo govoriti po špansko?

Naša šola je najbolj znana po španščini za popotnike.

To je hit med vsemi popotniki, ki se odpravljajo v Južno in Srednjo Ameriko ali v Španijo.

Lahko izberete:

1) kratek 12-urni tečaj (1 mesec) za 86 EUR

2) semesterski 40-urni tečaj (4 meseci) za 320 EUR  (stopnja A1.1)

3) celoletni 80-urni tečaj (8 mesecev) za 600 EUR     (stopnji A1.1 + A1.2)

Brezplačna predstavitvena ura:

SEPTEMBER

v živo 23.9.  17:00 - 17:45

online 23.9.  18:00 - 18:45

Maratonska španščina je za vse, ki se želite res celostno naučiti špansko in se učiti po stopnjah A1 - B2.

Vsaka stopnja (1 semester, 4 meseci) obsega program

40-urnega tečaja španščine v skupini (320 EUR),

80-urnega tečaja španščine v skupini (600 EUR)

ali 30-urni individualni tečaj španščine (899 EUR).

Brezplačna predstavitvena ura! SREDA 23/9/2020 ob 17:00

Naslednji termin:

Osvežitveni poletni tečaj (A1.1)

4 dni x 3 ure

8. - 29. september    12h 86 EUR

v živo 16.30-18.45

online 19.00-21.15

ONLINE

Začetni tečaj 1. semester (A1.1)

sreda 5. oktober 2020 19:00-21:15

V ŽIVO

Začetni tečaj  (A1.1) 

sreda 7. oktober 2020  16:30 - 18:45

Začetni tečaj  (A1.1) 

sreda 7. oktober 2020 19:00 - 21:15

Začetni tečaj  (A1.2) 2. semester

torek 6. oktober 2020  9:00-10:30

Nadaljevalni tečaj 1. semester (A2.1)

torek 6. oktober 2020  19:00 - 21:15

Nadaljevalni tečaj 1. semester (B1.1)

sreda 7. oktober 2020   16:30 - 18:45

Izpopolnjevalni tečaj 1. semester (B2.1)

četrtek 8. oktober 2020   16:30 - 18:45

Izpopolnjevalni tečaj 3. semester (B2.3)

ponedeljek 5. oktober 2020  16:30 - 18:45

Reši test in preskoči stopnjo

Španščina je jezik, ki gre hitro v uho in prav zato jo imajo otroci tako radi - ker je enostavna in si besede hitro zapomnijo.

Tečaj španščine za otroke od 10 - 14 let

začetna A1: Ob sredah 15:30 - 17:00

celoletni tečaj 50 pedagoških ur = 375 EUR 

(700 EUR za 2 otroka iz iste družine)

Začetek: januar 2020, julij 2020, oktober 2020

Če je vaš otrok mlajši od 10 let, vam priporočamo namesto skupinskega tečaja v jezikovni šoli, jezikovno varstvo na domu. Otrok preživlja prosti čas in govori špansko, učitelj se z njim pogovarja in igra v španščini.

Cena je odvisna od števila zakupljenih ur in od lokacije.

 

 

Poslovni trg, kjer govorijo špansko je zelo velik. Cela Južna in Srednja  Amerika, Španija so gospodarsko zelo zanimive dežele za izvoz ali mednarodno sodelovanje. Spregovorite v njihovem jeziku in sklenite dober posel.

Brezplačna predstavitvena ura!

Tečaj poteka po dogovoru.

 
 
 

Jezikovno potovanje

Valencija 2018

Bilbao in Santender 2021

Ob koncu tečaja smo se z 8 tečajniki odpravili v Valencijo, kjer smo španščino uporabljali v restavracijah, taksiju, ko smo najeli za cel dan kolesa, ko smo spoznavali Valencijo skozi pripovedi naše vodičke Elene, ko smo kupovali dobrote na glavni pokriti tržnici, ko smo zvečer plesali Salso v plesnem baru, ko smo kupovali španske knjige in revije v knjigarni. Vmes smo se sproščali v morju in na pesku in spoznavali španski temperament na avtobusu. 

Obiskali bomo Santender in Bilbao.

Skupaj od: 350 EUR

Verbolocura

Igra s kartami za samostojno učenje ali učenje v skupini. Uporabna za učitelje španščine in tečajnike.

Bojana 

Moja strast je učenje novih jezikov, svoje navdušenje prenašam na svoje tečajnike in tečajnice. Ker sem zelo ustvarjalna, v svojem prostem času razvijam in oblikujem nova didaktična gradiva in raziskujem nove pristope, kako v čim krajšem času na čim bolj enostaven način naučiti komunicirati in razmišljati v tujem jeziku.

Bojana je univerzitetna diplomirana profesorica španščine, ki poučuje španščino na osnovnih in srednjih šolah, izkušnje je pridobivala na drugih jezikovnih šolah in je tudi uradna ocenjevalka testov za pridobitev mednarodnega certifikata iz znanja španščine DELE. 

 
Monika

Sem ljubiteljica španskega jezika in kulture.  V španščino sem se zaljubila že kot punčka, takoj ko sem jo zaslišala v mehiški telenoveli.  V študijskih letih pa sem izpopolnila španščino, ki jo govorijo v osrednji Španiji in še tisto, malo drugačno, iz Argentine.
Moj sanjski poklic je poučevanje. To spoznanje se je razvilo ob poučevanju na Škofijski gimnaziji v Mariboru, kjer sem ugotovila, da mi je delo pisano na kožo. Moje ure so sproščene in zabavne, učeči pa motivirani k napredku.

Študirala sem na Filozofski fakulteti v Ljubljani, po študiju sem se zaposlila na Škofijski gimnaziji v Mariboru kot učiteljica pri rednem pouku in za priprave na maturo. Vrsto let že inštruiram španščino na vseh nivojih, prevajam in v poslovnem okolju redno izpopolnjujem jezik z naravnimi govorci. Poučevanje mi je v veliko veselje in osebno zadovoljstvo.

Mateja

Španščina mi je bila blizu že od malih nog, saj je moja mama iz Argentine. Kot otrok sem ta jezik jemala kot nekaj samoumevnega in šele v srednji šoli, ko sem se ga začela aktivno učiti, se je v meni prebudila ljubezen do njega. Začela sem se zavedati, kako očarljiv, mehek, melodičen jezik je to in kako bogata ter zanimiva kultura ga obdaja. Pol leta v Španiji na Erasmusu in obiski v Argentini pri sorodnikih so mi omogočili, da sem to kulturo še pobliže spoznala in dopolnila znanje, ki sem ga s študijem španščine pridobila na fakulteti.

Vse to bi rada delila z vami, dragi tečajniki. Sedenja na stolu celo uro in zgolj tihega poslušanja pri svojih urah ne morem obljubiti. Lahko pa vam zagotovim, da bomo pri učenju španščine čim bolj aktivni, se učili komunikacije preko simulacije realnih situacij, se zabavali z različnimi jezikovnimi igrami in na sploh na zanimive načine jezik čim bolj praktično uporabljali ter ob tem spoznavali špansko in latinsko ameriško civilizacijo. 

¡Hasta luego!

Fátima

¡Hola! Soy Fátima y vengo de Gijón, una ciudad al norte de España, en la costa del Cantábrico. En 2018 vine a Ljubljana como estudiante Erasmus para terminar el Grado de Español y, además de estudiar, di clases individuales de español. Decidí volver a  Eslovenia después del verano para seguir trabajando como profesora. Me gusta transmitir no solo mi lengua, sino también la cultura española, tan rica y diversa.  

Creo que la gente en Eslovenia tiene mucho interés en los idiomas y eso me gusta mucho, así que espero que mis clases resulten provechosas y divertidas a mis futuros alumnos. Por mi parte, también seguiré estudiando; mis objetivos son: perfeccionar mi inglés, continuar estudiando francés y aprender esloveno. 

Nos vemos en Jezikovno Mesto, ¡hasta pronto!

Anahí

Soy argentina y enseño español desde hace varios años. Llegué a Eslovenia porque me enamoré de una persona, aunque también me terminé enamorando de un país y una cultura, de sus lagos, sus montañas y su poesía. Además de la enseñanza de idiomas, me apasiona la literatura y la teoría literaria, que es mi área de estudio, y las artes en general. Creo que la mejor forma de aprender un nuevo idioma es conociendo la cultura de la gente que lo habla. 

Diplomirala sem iz primerjalne književnosti na Filozofski fakulteti Univerze v Buenos Airesu, imam večletne izkušnje s poučevanjem španskega jezika kot tujega jezika, lektoriranjem knjig te od leta 2013 tudi kot pregledovalka ustnih in pisnih izpitov španskega jezika (mednarodni certifikat SIELE).

Raquel

¡Hola a todos! Me llamo Raquel y soy de Barcelona. Soy graduada en Educación Primaria con especialización en lengua extranjera. En septiembre de 2016 vine a Ljubljana de Erasmus y estuve aquí durante nueve meses. También hice prácticas tres meses en una escuela de aquí, enseñando inglés y español a niños y niñas de diferentes nacionalidades. Ahora he vuelto a Eslovenia porque me gusta mucho este país, su gente y sus paisajes. Hablo español, catalán e inglés y sigo aprendiendo esloveno. Me gusta enseñar idiomas a través de juegos y actividades divertidas y que los alumnos se lo pasen bien aprendiendo conmigo. 

Vas zanima španščina?

Spremljajte nas:

Newspaper