preprosta

UKRAJINŠČINA

Iščete nove poslovne možnosti v vzhodni Evropi ali samo želite obiskati Ukrajino? Naučite se nekaj osnovnih fraz, ki vam bodo pomagale pri poslovnem ali turističnem obisku te vzhodnoevropske države.

Naučili se boste predstaviti, povedati kaj ste po poklicu, koliko ste stari, vprašati, koliko kaj stane. Sprehodili se boste po trgovinah in se naučili poimenovanj za hrano in pijačo. Naučili se boste povedati, kaj vam je všeč, kaj želite in kaj imate. Naš kratek tečaj vam bo omogočil, da boste bolj uspešno komunicirali s potencialnimi poslovnimi partnerji ali si preprosto razširili svoj krog prijateljev v tujini.

Mehkobo in nežno lepoto muzikalične ukrajinščine boste spoznavali s pomočjo Katje, lektorice na Državni univerzi Tarasa Ševčenko v Kijevu (2015-2017). Katja je diplomirana slovenistka in rusistka, pohvali pa se lahko tudi s certifikatom iz znanja ukrajinščine. Popeljala vas bo skrivnostnih poteh in kulturnih posebnostih tega vzhodnoevropskega bisera, Ukrajine.

Ваш консультант та викладач: Катя Піузі, іноземні викладач (foreign visiting professor) КНУ імені Тараса Шевченка, Інститут філології (2015-2017)

Я люблю русский язык - naj vam ruske "grabljice" ne predstavljajo ovir, temveč izziv!

Sem Marijana, diplomirana rusistka in hispanistka. Imam korenine v Ukrajini, tako da sem že od malega povezana z ruskim jezikom.

Menim, da s tujim jezikom lahko osvajaš svet in si odpiraš nove priložnosti, zato bom z vami preko poučevanja delila znanje, izkušnje in prigode ter vam z veseljem pomagala, da osvojite ruščino na vseh področjih, ki vas zanimajo.

V prostem času rada potujem, berem knjige, uživam na plaži in se družim z ruskogovorečimi prijatelji, ukvarjam pa se tudi s prevajanjem in tolmačenjem.

Ruslana - zmagovalna pesem na Eurosongu 2004

Ti ž mene pidmanula

Jamala - zmagovalna pesem na Eurosongu 2016

Ruslana - Sha-la-la

Odna kraina

Oj, smereko

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Poslovni račun: SI56 0510 0801 5614 761   

Matična št. 7148704000 

Davčna št. SI 31016499

© 2016 - 2020 ​Jezikovno Mesto